Wij maken pruiken van Europees echt haar.

Een pruik van Europees echt haar is een verhaal apart. Wij hebben een programma van Europese haren pruiken, wat gemaakt is van donorhaar.

Dit is naar ons idee de meest luxe pruik die je kunt bedenken want het haar wordt dusdanig geselecteerd zodat het zo dicht mogelijk bij jouw eigen haarstructuur past. Verder is echt Europees haar het meest comfortabel om te dragen, het beweegt natuurlijk en ademt perfect.

Voor een chronisch haar probleem en als je permanent een haarwerk moet dragen is dit naar ons idee de beste oplossing.

Je kunt het haar ongeveer hetzelfde behandelen als jouw eigen haar, je kunt het föhnen, watergolven en straighten. Zelfs de kleur kun je beïnvloeden door het een kleurbehandeling te geven.

Deze pruiken liggen wel in een hogere prijsklasse, maar om de kosten te drukken gebruiken wij donorhaar. Je hoeft dan niet het haar te betalen, dat hebben we per slot van rekening ook gekregen van een donor, die bereid is geweest zijn haar af te laten knippen om een pruik te maken. Vandaar kunnen wij jou een haardeel van Europees haar al aanbieden vanaf €1175,- en een volledig haarwerk vanaf €1425,-.